Tudástár << ELŐZMÉNYEK

tudástár

Betegségek és kockázataik
13 kategória159 cikk
Táplálkozás
8 kategória98 cikk
Mozgás
7 kategória117 cikk
Lelki egészség
5 kategória48 cikk
Gyermekeink egészsége
4 kategória88 cikk
Fiatalok egészsége
6 kategória100 cikk
Oktatási anyagok
3 kategória35 cikk
Videótár
6 kategória71 cikk
Kapcsolódó cikkek
A fitonutriensek szerepe a táplálkozásban
A fitonutriensek (vagy fitokemikáliák) kifejezés a növényi eredetű ételeinkben található, jótékony hatású vegyületeket takarja. A növények védekező rendszerének fontos elemei, ám elfogyasztva...
Kiss-Tóth Bernadett2013/10/04
A cukorbetegség szűrése
A 2-es típusú cukorbetegség kockázati tényezői nagyrészt jól felismerhetőek, ilyen esetekben szükséges a gyakran tünetmentes betegség szűrése. Időben történő felismerés esetén az anyagcsere...
Dr. Palik Éva2015/08/05
A cukorbetegség kockázati és védő tényezői
Összefoglaltuk, hogy melyek a cukorbetegség kialakulásának legfőbb kockázati és védő tényezői. Kérjük, töltse ki részletes kérdőívünket és megtudhatja, hogy ezek közül melyek vonatkoznak...
Dr. Fehér Zsuzsánna2015/08/03
Ajánlott sűrítési módok
A magyar konyhában hagyományos sűrítési mód a rántás, azonban ez felesleges zsiradék- és lisztmennyiséggel teszi energiadúsabbá a főzelékeket, leveseket, mártásokat, ragukat. Bemutatjuk,...
Schmidt Judit2013/10/01
A szürkehályogműtét, műlencse típusok
A szürkehályog oka a szemlencse fehérjeszerkezetének megváltozása, mely fokozatos látásromlással jár. Amikor a látáscsökkenés már akadályt jelent a mindennapi tevékenységünk végzésében,...
Dr. Volner Veronika2016/09/26
Web Analytics