Hírek rovat ··· Játék ··· Lexikon ··· Recept rovat ··· Tudástár << ELŐZMÉNYEK
info

tudástár

Kapcsolódó cikkek
A lekvár és a mogyoróvaj helye és szerepe az egészségmegőrző táplálkozásban
A friss gyümölcsök és az olajos magvak rendszeres napi fogyasztása fontos szerepet játszik egészségünk megőrzésében, a betegségek megelőzésében. Kedvező élettani hatásaik nyersen fogyasztva...
Bíró Andrea2015/05/11
Stressz és táplálkozás
Mindannyian tudjuk, hogy a gyakori stressz (testi-lelki egyaránt) és a táplálkozási zavarok/rossz tápláltsági állapot igen szoros összefüggésben állnak egymással. A stresszből fakadó túlevés...
Kiss-Tóth Bernadett2013/10/02
A húsok, húskészítmények, halak, tojás szerepe és beépítése az egészséges étrendbe
A húsok, a húskészítmények, a halak és a tojás mindegyike teljes értékű fehérjeforrás, ezen kívül külön-külön további értékes tápanyagokat rejtenek magukban. Ennek ellenére ez az...
Kiss-Tóth Bernadett2013/10/02
A fehérjék szerepe a táplálkozásban
Az energiát adót tápanyagaink közé tartozó fehérjéket a szervezet építőköveinek is nevezzük, mivel biztosítják a test építéséhez szükséges anyagokat, emellett szerepet játszanak a...
Schmidt Judit2013/10/01
Étrend-kiegészítők: szedjük vagy ne szedjük?
A mai rohanó világban kevesebb időt, figyelmet szánunk az étkezésekre, a tudatos, előre megtervezett ételsorokra, így megszólalhat bennünk a vészcsengő, hogy legalább a szervezetünk számára...
Bartha Kinga2015/05/19
Web Analytics